Wil je dat je kinderen veilig, comfortabel en met een beetje plezier van A naar B komen? Lees dan deze informatie.

gordels

Lees hier meer over het veilig vervoeren van kinderen in de auto.

We hebben het schildje van het BVL (Brabantse Verkeersveiligheids Label) gehaald en daarbij is het onze school ook nog gelukt een eigen verkeersbord
te ontwerpen en te krijgen.

bvluitr2

Dat was zeker een feestje waard. De kleuters hadden 's morgens al fietsen versierd samen met ouders, er was een skateclinic voor de rest van de kinderen van de school, en iedere groep heeft een bijdrage geleverd aan een mooie verkeerskrant.Alle kinderen van de school hadden hard gewerkt om er een leuke en mooie school van te maken en het was prachtig weer die dag.

bvluitr

De middag begon met de brandweerwagen met loeiende sirene die aan kwam rijden met juf Petra in de brandweerwagen en de wethouder Vreugdenhil en meneer Elling van het BVL. De brandweerwagen werd vooruitgelopen door kinderen van groep 3/4, die prachtige spandoeken hadden gemaakt over de verkeersveiligheid en achter de brandweerwagen kwamen de kleuters met hun mooie fietsjes.
Voor het hek van de school kwam iedereen tot stilstand en na een praatje van meneer Vreugdenhil, werd het zelf ontworpen "verkeersbord" onthuld en door ons allemaal bewonderd.
Daarna was meneer Elling van het BVL aan de beurt en die gaf het schildje aan twee kinderen die het uitpakten en aan juf Petra gaven. Die beloofde het schildje de volgende dag gelijk op te laten hangen.

bvluitr3

Het een en ander werd vast gelegd door mensen van de krant en het artikel met foto stond  er de volgende dag al in. U kunt het op verschillende plaatsen in de school lezen.
De skateclinic was een groot succes en alle kleuters hebben genoten van die prachtige brandweerwagen, waar ze een kijkje in mochten nemen.
Op het eind van de middag werd iedereen nog getrakteerd op een cup cakeje met Seef (het logo van het BVL) erop en drinken.

De werkgroep BVL heeft veel werk verzet om op korte termijn alles voor elkaar te krijgen. Juf Elsbeth heeft heel veel gedaan en daarvoor hartelijk dank. Ook heel veel dank aan alle ouders en de OR, die ervoor gezorgd hebben dat deze dag onberispelijk verlopen is. De foto┬┤s van deze dag staan al op de website.

Veel kinderen komen met de fiets naar school, vooral als het goed weer is. Dat zorgt regelmatig voor een overvol fietsenhok.
We hebben afgesproken, om als proef drie kinderen van groep 8 de fietsen te laten parkeren. De kinderen lopen met de fiets en de eigenaar van de fiets naar de plaats waar de fiets geparkeerd wordt. Vervolgens lopen beide kinderen naar de uitgang van het fietsenhok.

Tevens willen wij de kinderen die dichtbij school wonen verzoeken te voet naar school te komen. Wij
denken hierbij aan de kinderen die in de volgende straten wonen: Tulpstraat, Chrysantenstraat,
Azaliastraat, Rozenstraat, Asterstraat, Bergstraat, Grote Kerkstraat en Jasmijnstraat.

We hopen dat door deze manier alle fietsen in het fietsenhok kunnen. We rekenen op uw begrip.

seef

ma 16 dec
Knutselmiddag kerst

do 19 dec