groepsfoto1

Groep 1/2A

Juf Jolanda (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 1/2B

 Juf Michelle (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 3/4a

Juf Simone (maandag, donderdag en vrijdag)

Juf Armanda  (dinsdag en woensdag)

 

Groep 4b/5

Juf Gerdina  (maandag, dinsdag en woensdag)

Juf Sharon (donderdag en vrijdag)

 

Groep 6/7a

Juf Gerda (maandag, dinsdag, woensdag)

Juf Mijntje (donderdag en vrijdag)

 

Groep 7b/8

Meester Machiel (maandag t/m vrijdag)

 

Directeur: Lenard Huijzer
IB-er: juf Irene
Onderwijsassistenten: juf Patricia, meester Ronald.

Lenard

Hallo, mijn naam is Lenard Huijzer en ben schoolleider op OBS J. Henri Dunant. Ik ben 32 jaar en woonachtig in Sleeuwijk. Ik woon hier samen met mijn vrouw Muriël en dochtertje Jill. Wanneer ik niet met mijn werk bezig ben dan zit ik graag op de racefiets of speel spelletjes. Ik vind het ook altijd heel gezellig om met vrienden leuke dingen te doen.

De afgelopen 10 jaar heb ik als leerkracht voor de klas gestaan. Dit deed ik in eerste instantie op OBS Burgemeester Sigmond in Werkendam en later op OBS Anne Frank in Gorinchem. Dit heb ik altijd met heel veel toewijding en plezier gedaan. Langzaam begon het echter te kriebelen bij mij om meer op schoolniveau aan de slag te gaan. Ik wilde het niet alleen goed regelen voor de kinderen in mijn eigen groep, maar voor alle kinderen van de hele school. Op de Henri Dunant heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf als startende schoolleider te mogen ontwikkelen. Hier ben ik enorm blij mee en zal mijn uiterste best doen om het gekregen vertrouwen waar te maken.

Mijn deur staat altijd open, dus mocht je nog iets kwijt willen of iets willen vragen, iedereen is welkom.

JolandaHallo allemaal,
Ik ben Jolanda Dinjens, getrouwd, moeder van drie kinderen en sinds 2004 werkzaam als de juf van groep 1 en 2 op onze school. Na de HAVO ben ik naar de opleiding voor kleuterleidster (KLOS) in Eindhoven gegaan. Na deze opleiding ben ik gaan werken als kleuterleidster op OBS De Touwladder te Kaatsheuvel en heb hier ruim 9 jaar met veel plezier gewerkt.
Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik gestopt met werken maar bleef ik nog wel werkzaam als inval-juf. Ook ben ik in die tijd gestart met het geven van gymles aan peuters bij de plaatselijke gymnastiekvereniging.
Toen de jongste naar school ging heb ik gereageerd op een advertentie van onze school waarin ze een "echte kleuterleidster" zochten. Ik heb hierop geschreven en werk inmiddels alweer 12 jaar met veel plezier op onze school.Naast mijn drukke baan maak ik graag tijd vrij voor mijn gezin,vakanties en – niet te vergeten – shoppen.

 

 

 

MichelleHallo allemaal, mijn naam is Michelle Leeferink. De meeste van jullie kennen mij als juf Michelle.

Na het atheneum ben ik naar de PABO gegaan waarna ik vanaf 1995 als juf aan het werk ben gegaan. Eerst heb ik 3 jaar gewerkt op De Touwladdder in Kaatsheuvel en daarna 9 jaar op Den Bussel, ook in Kaatsheuvel. Op beiden scholen heb ik allerlei groepen gehad. In februari 2008 ben ik gaan werken op de J.H. Dunantschool.

Ik woon samen met mijn man Marco en onze 2 kinderen Kay en Lién, in Drunen. In mijn vrije tijd wandel ik regelmatig, speel graag gezelschapspelletjes met mijn kinderen, bezoek musea, lees veel boeken en ik vind het heerlijk om uit eten of op vakantie te gaan.

Nadat onze jongste dochter naar school is gegaan, ben ik zelf ook weer gaan studeren. Na het behalen van verschillende diploma's heb ik vanaf 2012, naast mijn baan als juf, ook een eigen praktijk als kinder- jeugdtherapeut.

 

 

SimoneHallo allemaal, ik ben Simone Bok, 38 jaar. Samen met mijn man Henrico en onze 2 kinderen, Jesper van 8 jaar en Julia van 6 jaar woon ik in Veen.


Ik ben vanuit Amersfoort in 2007 hiernaar toe verhuisd en werk sinds dien op de Henri Dunantschool. Fulltime begonnen in groep 6, na een aantal jaren parttime gaan werken. Ik werk nu drie dagen in groep 3.

Dit doe ik met erg veel plezier. Ik geniet ervan als kinderen leergierig en enthousiast zijn tijdens de lessen. Voor het eerst de wereldoriëntatie vakken waar kinderen volop kunnen vertellen en nieuwe dingen ontdekken. Verder vind ik het erg leuk om handvaardigheid te geven.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin en hou ik ervan creatief bezig te zijn.

 

 

 

 

ArmandaHallo, mijn naam is Armanda van Biesen en ik ben sinds augustus 2017 leerkracht op de Henri Dunantschool. Samen
met Simone doe ik groep 3.
Ik woon met mijn man (André) en drie kinderen in Dussen (Rosanne 24, Joris 21 en Jasmijn 16 jaar). De afgelopen 20
jaar heb ik op de Regenboog in Dussen en den Biekurf in Babyloniënbroek gewerkt. Wisselend in combinatiegroepen
in de onder- en middenbouw.
Naast mijn werk ben ik vrijwilliger bij turnvereniging DGV als bestuurslid en jureer ik regelmatig. 1 keer per week sport
ik zelf nog in de gymzaal (sportfit lessen). Ook kan ik genieten van een volleybalwedstrijd van onze jongste dochter bij
Voltena. We hebben ook een hond (Schotse collie Luuk). Gelukkig maakt hij graag grote wandelingen, zodat we samen
aan onze beweging komen.
Ik hoop er samen met mijn collega’s, kinderen en ouders een fijn schooljaar van te maken.

GerdinaHallo allemaal, mijn naam is Gerdina van de Wiel en ik ben 36 jaar. Ik ben sinds 2004 werkzaam op de Henri Dunantschool en werk dit schooljaar op maandag, dinsdag en woensdag. In de afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen les gegeven, maar ben ik vooral werkzaam geweest in de middenbouw van de basisschool.

In 2006 ben ik getrouwd met Dennis en samen hebben wij twee dochters: Maud en Noor. Wij wonen met ons gezin in Wijk en Aalburg. Mijn werk en ons gezinsleven vragen veel tijd, maar gelukkig blijft er ook nog tijd over voor hobby's. Ik ga meerdere keren per week wandelen en ik spreek graag af met vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om een dagje te winkelen, een weekend met het gezin weg te gaan en geniet ik van onze zomervakanties in de zon.

Ik vind het leuk om les te mogen geven op de Henri Dunantschool. De Henri Dunantschool is een school waar ik me thuis voel. De kleinschaligheid, openheid, structuur en gemoedelijkheid spreken mij aan. Daarom gaan onze dochters ook naar de Henri Dunantschool en ben ik naast leerkracht ook ouder op school.

 

Mijntje

Hoi, ik ben juf. Mijntje en werk sinds februari 2015 op de Henri Dunantschool. Vanwege de fijne sfeer, leuke kinderen, ouders en collega’s heb ik erg veel plezier in mijn werk.

Naast mijn werk als juf. ben ik ook moeder van twee kinderen; Jochem en Floortje. Samen met mijn man Jakko en hond Mozart gaan we graag op vakantie. Ook zijn we dol op het bezoeken van pretparken. Ik vind het ook heerlijk om gezellig met een vriendin op stap te gaan, een partijtje tennis te spelen, hard te lopen of een boek te lezen.

Wil je meer over mij weten loop dan gerust eens binnen voor een babbeltje (want ook daar ben ik dol op ;-)

 

 

 

 

 

GerdaDag lezers,

Bij deze wil ik me even voorstellen. Ik kom uit Babyloniënbroek en leef daar met mijn man Ries en onze 3 zonen Wietse (27), Rinke (24) en Jelle (22). Alle 4 zwemmers en waterpoloërs en één gitarist.

Ikzelf heb als hobby´s, breien, vilten, kleding maken, haken, tuinieren (bloemen, moestuin en boomgaard), mijn schaapjes, kippen en honden en verder gaan Ries en ik elk jaar naar Schotland waar we genieten van de enorme vrijheid en de natuur.


Voordat ik het onderwijs in ging heb ik 10 jaar lang voedingstesten gedaan bij 80 honden en 120 poezen, honden geknipt en medewerkers begeleid. Ik vind het fantastisch om in het onderwijs te werken. Hoewel ik christen ben voel ik me vooral op de Henri Dunantschool thuis omdat deze school openstaat en respectvol is voor alle gezindten en omdat onze school met een gemêleerd gezelschap een goede afspiegeling is van de samenleving.

Verder vind ik het heel bijzonder om bij te dragen aan een deel van de kennis van de leerlingen en om ze mede klaar te stomen voor het 'grote mensen leven'. De band die je krijgt met de jongens en de meisjes is geweldig en het valt me elk jaar zwaar om 'afscheid' te nemen van je groep. 

MachielHallo allemaal, ik ben Machiel Roubos, ben geboren in 1984, getrouwd met Anita en woonachtig in Nieuwendijk.

Na mijn afstuderen op de Marnix Academie in Utrecht in 2009 en heel wat scholen binnen stichting SOOLVA te hebben gezien, ben ik sinds 2014 werkzaam op de Henri Dunantschool en dan vooral in de middenbouw/bovenbouw.

In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met sporten. Tot mijn 34e heb ik altijd gevoetbald en daarnaast de laatste jaren ook nog getennist. Tegenwoordig tennis ik nog steeds, maar fiets ik vooral de nodige kilometers op mijn racefiets. Verder vind ik het ook ontzettend gezellig om met vrienden een hapje en een drankje te doen.

 

 

 

 

 

 

 Irene

Ik ben Irene Mathijssen, 35 jaar en sinds februari 2017 werkzaam op de J.Henri Dunantschool.
Hiervoor werkte ik 12 jaar op een andere school van onze stichting in Sleeuwijk. In eerste instantie als leerkracht (met name in de onder- en middenbouw)en later ook als intern begeleider.

De vacatureruimte die ontstond op de JH Dunant was voor mij een mooie kans om me volledig te kunnen gaan richten op het IB-werk, wat ik erg leuk vind. Verder kreeg ik daardoor de mogelijkheid om dichter bij huis en in dezelfde vakantieregio te gaan werken als mijn kinderen.
Een win-win-win – situatie ;)

Over mijn kinderen gesproken; hoogste tijd om wat meer over mezelf te vertellen nu!
Ik ben geboren en getogen in Geertruidenberg, echter toen ik mijn man Bart leerde kennen ben ik via Kaatsheuvel in Waalwijk terecht gekomen. Daar wonen wij nu bijna alweer een jaar in een fijn nieuwbouwhuis.
Ik heb twee lieve zoons die op dezelfde dag jarig zijn en daardoor precies twee jaar schelen; Sven van 5 jaar en Rik van 3 jaar.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er lekker op uit te trekken met mijn drie mannen; we houden allemaal erg van buiten zijn! Verder vind ik het heerlijk om te gaan sporten; de laatste tijd heb ik me helemaal op het spinnen en boksen gestort.

Ik heb een leuke start gehad op de JH Dunant. Vanaf het begin af aan heb ik me zeer welkom gevoeld in het team, waarbinnen ik veel enthousiasme en gedrevenheid ervaar.
Ik denk dat de JH Dunant een leuke en gezellige school is, waar alle kinderen veel mogelijkheden krijgen om met de begeleiding passend bij wat ze nodig hebben te ontwikkelen. Ik heb erg veel zin om de komende jaren daar een rol in te mogen gaan spelen!
Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig op school. Wie graag nader kennis wil maken of vragen heeft: zoek me gerust op! Mijn kamertje is tegenover het lokaal van groep 7/8.

 

 

 

Hallo allemaal, Patricia e.agraag stel ik me aan jullie voor.

Mijn naam is Patricia van Herwijnen-Voskuilen. Ik woon in Nieuwendijk, samen met mijn man en kinderen.

Vanaf 2003 werk ik als leerkracht in het basisonderwijs, ik heb met name gewerkt in de onderbouw groepen.
Vanaf 2016 werk ik niet meer als leerkracht binnen het basisonderwijs, maar begeleid ik kinderen met arrangementen en doe RT. Ik begeleid deze kinderen individueel en werk zo aan hun eigen leerdoelen binnen hun eigen mogelijkheden.

Ik haal veel voldoening uit dit werk, omdat de kinderen die juist moeite hebben op school, passend onderwijs krijgen en zo in grote en kleine stappen, zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen. Zo zie ik óók deze kinderen groeien en bloeien en hun plezier in leren terug krijgen!

gidionHoi allen, Mijn naam is Gidion van Dijk en ik zal iedere dinsdagochtend en vrijdagochtend de gymlessen verzorgen.

Als buurtsportcoach van de gemeente Altena heb ik een veelzijdige baan. Zo sta ik voor de klas op enkele basisscholen, geef ik zwemles op een buitenbad, organiseer ik sportevenementen en geef beweegactiviteiten in welzijnsinstellingen.

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn gezin. En als de kleintjes op bed liggen ga ik sporten, doe ik vrijwilligerswerk, spreek ik af met vrienden of soms lekker helemaal niks!

Ik heb er erg veel zin in om de kinderen op een leuke en actieve manier kennis te laten maken met de diversiteit van sporten en bewegen. We gaan er samen een gezellig en sportief jaar van maken!!

Groeten Gidion

Ronald Krijnen 2

Mijn naam is Ronald Krijnen, ik woon in Hank met mijn vriendin Rijan en ons zoontje Rens. Mijn hobby’s zijn wielrennen (doe het heel graag zelf, kijk er heel veel naar en organiseer de Ronde van Hank), ik bezoek trouw de thuiswedstrijden van Willem II uit Tilburg en ga er graag op uit met mijn gezin!

 

Ik ben op OBS J. Henri Dunant werkzaam als onderwijsassistent. Daarnaast volg ik de PABO. Ik heb vorig jaar mijn propedeuse behaald en ben nu bezig aan mijn tweede studiejaar. Na het behalen van mijn diploma aan de PABO hoop ik als leerkracht basisonderwijs aan de slag te gaan.

Hiervoor was ik meer dan 22 jaar, in meerdere functies, actief bij Rabobank Altena. Een erg leuke tijd, maar door een reorganisatie verdween mijn baan. Ik wilde graag een hele andere kant op met mijn  werk en na het nodige vrijwilligerswerk op de school van mijn zoontje, leek me een baan in het onderwijs een mooie stap! Ik ben daarom ook blij met de kans om naast mijn PABO-studie te mogen werken op OBS J. Henri Dunant en veel te leren van mijn collega's. 

 

Ik ben maandag, donderdag en vrijdag vooral aan het werk in groep 6/7 en op dindsdag in groep 3/4. Willen jullie nog meer weten over mij? Ik hoor het graag natuurlijk!

 

stichting openbaar onderwijs land van heusen en altena
Geen evenementen

 

Meer informatie:
op activiteit klikken of datum in kalender aanklikken.

Juni 2020
Z M D W D V Z
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
stichting openbaar onderwijs land van heusen en altena

brabants verkeersveiligheidslabel
kanjertraining
Overblijven

Social Schools

login
info
registreer